четвер, 26 вересня 2024 р.

Професійні діалоги керівників закладів дошкільної освіти

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, 26 вересня 2024 року, керівники закладів дошкільної освіти Решетилівської громади зібралися на зустріч професійної спільноти. Захід відбувся на базі Покровського ЗДО ясла-садок «Барвінок» і став платформою для обміну досвідом, професійного зростання та спілкування.



Зустріч розпочалася вітальним словом директорки ЗДО «Барвінок» Марини Манько, яка представила учасникам програму заходу та розповіла про особливості організації освітнього процесу в закладі.



Керівники ЗДО мали змогу ознайомитися з осередками та укриттям у садочку «Барвінок». Ця екскурсія дозволила учасникам обмінятися досвідом облаштування безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану.

Одним з цікавих моментів зустрічі стала професійна гра, спрямована на розвиток комунікативних навичок, командної роботи та креативного мислення. Учасники з задоволенням долучилися до активностей, актуалізували знання та отримали заряд позитивних емоцій.


Кульмінацією заходу стало підбивання підсумків зустрічі та нагородження грамотами педагогічних колективів закладів дошкільної освіти громади. 

На завершення, вихованці та педагоги садочка підготували для гостей творчий виступ, який подарував усім присутнім позитивні емоції та створив атмосферу тепла та затишку.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні діалоги керівників закладів дошкільної освіти

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, 26 вересня 2024 року, керівники закладів дошкільної освіти Решетилівської громади зібралися на зу...