понеділок, 23 вересня 2024 р.

Каскад математичних тренінгів: навчаємося та зростаємо професійно

 З метою розвитку професійної компетентності вчителів математики Решетилівської громади Центром професійного розвитку педагогічних працівників у період з 17 по 22 вересня 2024 року було організовано проведення ІІ етапу каскаду математичних тренінгів.



Заняття, на які зареєструвались 28 учасників проходили у онлайн-режимі. Зокрема, асинхронна взаємодія, планування та організація діяльності - у Google-класі професійної спільноти вчителів математики, а заняття  – синхронно на платформі Google Meet. 

Розклад тренінгових занять передбачав: короткий огляд сертифікації як одного із шляхів удосконалення професійної майстерності вчителя; використання практичних інструментів для зворотного дизайну уроку математики; обговорення сучасних аспектів сертифікації вчителів; налагодження партнерської взаємодії з учасниками освітнього процесу; ознайомлення із сучасними стратегіями навчання учнів предметів та інтегрованих курсів математичної освітньої галузі; підготовку вчителів математики до незалежного тестування фахових знань та вмінь.




Тренерами каскаду математичних тренінгів виступили Тамара Мовчан, Віталій Гнида та Тетяна Шумейко

Педагоги, які брали активну участь у тренінгах та успішно пройшли вихідне тестування, по завершенню навчання отримають сертифікат про підвищення кваліфікації. 

Джерело: http://surl.li/edwxmc

Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні діалоги керівників закладів дошкільної освіти

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, 26 вересня 2024 року, керівники закладів дошкільної освіти Решетилівської громади зібралися на зу...