пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

 14 червня відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників. Під час зустрічі, яка проходила на природній локації, спільно з фахівцями Центру учасники проаналізували особливості професійної педагогічної діяльності за навчальний рік.



У цьому їм допомогли такі активності:

  • "Хто я в кінці навчального року?": педагоги рефлексували над своїми досягненнями, визначили сильні та слабкі сторони, а також те, що їм вдалося й не вдалося реалізувати протягом року.
  • "НУШ чи СУШ": учасники ділилися своїм досвідом використання інструментів, стратегій нової української школи, використання діяльнісного підходу під час навчальних занять, особливостями комунікації та взаємодії з сучасними дітьми.




Також освітяни спільно визначили, в якому напрямку будуть працювати з нового навчального року та основні важливі теми для подальшого опанування. 

Зустріч координаторів стала чудовою можливістю для педагогів підсумувати результати роботи за навчальний рік, обмінятися досвідом та ідеями, визначити пріоритети для роботи в наступному навчальному році, відчути підтримку та єдність.



Дякуємо Центру професійного розвитку та всім координаторам за активну участь у роботі професійних спільнот. Сподіваємося на плідну співпрацю уже в новому навчальному році. 

Джерело: https://resh-osvita.gov.ua/news/1718385303/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...