неділя, 9 червня 2024 р.

Хмарні інструменти для керівників ЗДО: нові можливості

 З 16 травня по 7 червня Центром професійного розвитку педагогічних працівників для директорів закладів дошкільної освіти Решетилівської громади проведено освітній тренінг "Хмарні сервіси у роботі керівника ЗДО".


Навчання відбулося у форматі 4 онлайн-занять та офлайн-зустрічі. Під час онлайн-занять педагоги ознайомилися з основними хмарними сервісами Google та навчилися їх використовувати для обробки даних та збору інформації.




Під час очної зустрічі учасники виконували практичні завдання, обмінювалися досвідом та отримували відповіді на свої питання від консультанта ЦПРПП Ігоря Коваленка.

Усі 14 учасників, які були присутні на всіх заняттях та виконали ряд практичних завдань, отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.







Використання хмарних сервісів Google може допомогти керівникам ЗДО оптимізувати управлінську діяльність та покращити якість освітнього процесу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...