понеділок, 23 жовтня 2023 р.

Психологічна та інформаційна безпека в закладі освіти

            19 жовтня для групи заступників директорів з виховної роботи Вікторією Пащенко, директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників та Іриною Бондаренко, заступником директора Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів був проведений тренінг “Психологічна та інформаційна безпека в закладі освіти” в рамках проєкту “Про. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей”, який реалізується громадською організацією Центр інноваційної освіти "Про Світ" за підтримки  ULEAD з Європою.




До проведення заходу долучилися регіональні тренери проєкту Ірина Калініченко та Марина Єщенко.  

Учасники заходу визначилися з розумінням поняття “психологічна”, “інформаційна безпека” та проаналізували фактори ризику для психологічної безпеки в освітньому середовищі,  віднайшли можливості для їх попередження і подолання. Педагоги поділилися досвідом роботи  щодо забезпечення психологічної безпеки в укритті закладу освіти, навчилися визначати особистий рівень психологічного добробуту на сьогодні, дослідили загрози які можуть бути для  інформаційної  системи школи.  У ході виконання практичних вправ розвинули вміння захищати приватну інформацію та розробили правила/рекомендації захисту інформаційної системи закладу освіти.






Від тренерів учасники тренінгу  отримали  корисну інформацію та практичні навички, які зможуть застосувати в роботі з дітьми, їх батьками та колегами.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тренінг з психологічної стійкості для асистентів учителів закладів освіти громади

  8 квітня 2024 року   для асистентів учителів ЗЗСО Решетилівської громади в рамках проєкту   "Зупинка: Я"  проведено  тренінг на ...