середа, 11 січня 2023 р.

Зустріч учасників професійної спільноти учителів фізичної культури

          

            Сьогодні, у приміщенні ОЗ “Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника”, для вчителів фізичної культури відбулася зустріч, ініційована Відділом освіти та Центром  професійного розвитку педагогічних працівників. 


    Під час роботи було сплановано проведення учнівських спортивних заходів на другий семестр та вирішено актуальні робочі питання.


Юлія Григоренко, заступник директора з навчально-виховної роботи опорного закладу, провела для присутніх тренінг “Оцінювання на уроках фізичної культури нової української школи”



Учасники працювали в групах над питаннями формування та розвитку ключових компетентностей здобувачів освіти, а також аналізували та виробляли вміння оцінювати обов'язкові результати навчання з предмета “Фізична культура”.


Завершальним  етапом тренінгу стала рефлексія, де кожен педагог зміг проаналізувати свої очікування від зустрічі в спільноті однодумців. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...