четвер, 12 січня 2023 р.

Онлайнова зустріч професійної спільноти учителів математики

        


Центром професійного розвитку педагогічних працівників, 12 січня 2023 року було проведено робочу онлайнову зустріч учителів математики Решетилівської громади. 

На початку зустрічі було проаналізовано участь здобувачів освіти у другому етапі Всеукраїнської олімпіади з математики. Спеціаліст відділу освіти Яна Арабова, спільно з координатором професійної спільноти Тамарою  Мовчан, зосередити увагу на особливостях  підготовки та участі учнів закладів освіти, особливостях завдань цьогорічної олімпіади.




Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко зупинилася на важливих моментах роботи учителів, що атестуються у цьому навчальному році, наголосила на дотриманні принципів академічної доброчесності. Учитель математики ОЗ “Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника” Неля Сливка поділилася власним досвідом щодо дотримання  рекомендацій оцінювання учнів п'ятих класів нової української школи. Серед інших важливих питань, було розглянуто форми позакласної роботи з математики під час дистанційного навчання, використання випускниками довідкових матеріалів з математики під час складання ЗНО/НМТ та особливості семестрового і річного оцінювання з математики  учнів 10-х і 11-х класів, що вивчають предмет на рівні стандарту. 

Усі учасники зустрічі змогли поділитися досвідом та обговорити нагальні питання, налаштувалися на успішний початок другого семестру.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...