вівторок, 26 березня 2024 р.

Роль заступника директора у виявленні та подоланні освітніх втрат

 Тематика подолання освітніх втрат в розрізі галузі освіти Решетилівської громади розглядається вже не вперше. Чергова зустріч педагогів, а саме заступників директорів з навчально-виховної роботи, була зосереджена на виявленні та подоланні освітніх втрат здобувачів освіти за допомогою інструментів "Всеукраїнської школи онлайн". 



Досвідом роботи щодо подолання освітніх втрат у закладах освіти з колегами поділилися заступники директорів Решетилівської філії І ступеню Лариса Деркач та М'якеньківського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом Тетяна Ступа. Вони зазначили, що з використанням діагностичного інструментарію ВШО, можна відстежити динаміку навчальних досягнень учнів, здійснити освітню діагностику, провести внутрішній моніторинг якості освіти та ін. 

Для поглибленого занурення у тему учасники зустрічі працювали у групах, обговорюючи найефективніші способи подолання освітніх втрат, можливості їх надолуження у конкретних ситуаціях, розглядаючи позитивні та негативні  сторони використання діагностичного інструментарію ВШО.

Серед іншого заступники директорів зустрілися із представниками платформи дистанційної освіти Eddy, які презентували саму платформу та детально зупинилися на її перевагах. Це повнофункціональна LMS-система, яка на сьогодні містить всі необхідні інструменти для управлінь освіти та шкіл, та може зробити освітній процес безперервним і якісним.

Джерело: https://resh-osvita.gov.ua/news/1711451851/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тренінг з психологічної стійкості для асистентів учителів закладів освіти громади

  8 квітня 2024 року   для асистентів учителів ЗЗСО Решетилівської громади в рамках проєкту   "Зупинка: Я"  проведено  тренінг на ...