середа, 24 січня 2024 р.

Зустріч професійної спільноти вихователів ЗДО: використання конструктора LEGO в дошкіллі

 Конструктори LEGO - звична майже для кожного річ, а надто для дітей, які із кольорових цеглинок моделюють навколишній світ, поринаючи в захопливу гру. Як ще з користю для дошкільнят можна використати яскраві конструкції обговорювали 24 січня під час зустрічі професійної спільноти вихователів ЗДО.



Детальніше про це розповіла колегам Маргарита Йова, вихователь Покровського ЗДО "Барвінок". Конструктор LEGO - інноваційна технологія різнобічного розвитку дітей дошкільного віку, оскільки створюючи власні неповторні конструкції, діти розвивають навички співпраці в команді і знаходять шляхи вирішення нестандартних ситуацій. Така взаємодія може відбуватися колективно, навіть якщо діти мають різні завдання. За допомогою цеглинок LEGO можна наносити штампи, вивчати кольори, форми, розв'язувати арифметичні задачі та ін. Як це працює - освітяни спробували на собі, виконуючи практичні вправи, які можна проводити з вихованцями.






Джерело: https://resh-osvita.gov.ua/news/1706096032/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...