четвер, 31 серпня 2023 р.

Якісна освіта: спільна відповідальність

            Вже другий рік поспіль, в умовах воєнного стану, серпневі зустрічі педагогічних працівників Решетилівської громади стають важливим кроком для впевненого старту.

З 18 серпня освітяни стали активними учасниками діалогової платформи  “Акценти 2023-2024 н.р.”, робота якої була організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Відділом освіти Решетилівської міської ради. Метою активностей є підготовка учителів до нового навчального року, обмін досвідом, кращими педагогічними практиками та ідеями.



Програма платформи передбачила діяльність учителів в рамках діалогових сесій професійних спільнот, участі у практичних тренінгах та вебінарах, що відбувалися в онлайнових та офлайн форматах. Під час діалогових сесій координатори спільнот зупинися на основних аспектах діяльності у новому навчальному році, ознайомили з інструктивно-методичними рекомендаціями  ПАНО імені М.В. Остроградського щодо організації освітнього процесу. 











Важливими також стали зустрічі з адміністрацією закладів освіти - заступниками та директорами ЗЗСО, під час яких вдалося зосередити увагу на основних векторах координації педагогічних колективів, їх постійного професійного розвитку, науково-педагогічного супроводу.





На початку вересня продовжаться діалогові сесії для педагогів дошкільних, позашкільних закладів освіти та учасників психолого-інклюзивної професійної спільноти. 

Діяльність  освітянської платформи відзначається не лише успішною підготовкою вчителів до нового навчального року, але й створенням майданчика, який сприяє зближенню та обміну ідеями серед педагогічних працівників.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...