середу, 3 травня 2023 р.

Навчання через досвід

        Музика - це магія, яку можна відчути, але не пояснити

                                                                                                                          А. Шопенгауер


        Учителі музичного мистецтва зібралися на зустрічі професійної спільноти, щоб обмінятися практичним досвідом роботи  та ознайомитися з новими можливостями "Арт - навігатора" -  спрямованого на поліпшення якості викладання предмета та використання цифрових інструментів на дистанційних уроках.





Особливо, змістовно та жваво пройшов  майстер-клас від Людмили Юхименко, координатора спільноти, під час якого педагоги мали можливість познайомитися з різними техніками BODY PERCUSSION та ритмічної імпровізації. Учасники мали можливість самостійно спробувати виконати безліч варіантів відтворення ритму та зіграти музичну композицію з допомогою різних шумових інструментів. Педагоги з захопленням слухали та брали участь у занятті, вивчаючи нові техніки, які можна використовувати на уроках мистецтва.



Івко Вікторія, учитель Потічанської філії І - II ступенів з дошкільним підрозділом, поділилася своїм досвідом використання діатонічних дзвіночків на уроках мистецтва. Вона розповіла про те, як з допомогою дзвіночків можна допомогти дітям запам'ятати ноти, навчити  відтворювати мелодії, створювати власні музичні твори.




Зустріч професійної спільноти стала не тільки важливим інструментом для обміну досвідом та ідеями, але й можливістю для педагогів навчитися нового.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тренінг з психологічної стійкості для асистентів учителів закладів освіти громади

  8 квітня 2024 року   для асистентів учителів ЗЗСО Решетилівської громади в рамках проєкту   "Зупинка: Я"  проведено  тренінг на ...