пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

Професійна зустріч вчителів історії: обмін досвідом та нові ідеї

            Учора відбулася зустріч учасників професійної спільноти учителів історії, яка була ініційована Центром професійного розвитку педагогічних працівників. Місцем проведення стала читальня Решетилівської ЦМБ ім. О. М. Дмитренка.


Під час зібрання  присутні мали можливість ознайомитись з новими надходженнями літератури на історичну тематику, які були представлені Оленою Рагуліною, завідувачкою відділу обслуговування користувачів Решетилівської ЦМБ.

Вчитель історії Малобакайського ЗЗСО І-III ст. Сергій Срібний поділився з учасниками корисними інструментами для унаочнення та ефективного засвоєння знань на уроках історії, таких як Mozabook, Histography, віртуальний тур українськими музеями просто неба (authenticukraine.com.ua), Historypin, конструктор хронологічних таблиць та стрічок  часу “TimelineJS” тощо.  За результатами  представлених матеріалів, від колег найшли запити на проведення практичного тренінгу по роботі з даними інструментами.

Після того, за круглим столом, освітяни  обмінялися досвідом викладання вибіркових курсів у 5 класах НУШ. Були обговорені проблеми, які виникають під час проведення занять та способи їх вирішення.

Окрім цього, учасники зустрічі мали можливість відвідати музей історії Решетилівщини ХХ ст. та побачити його експозицію. Екскурсію провів директор Юрій Кісіль.

Загалом можна сказати, що зустріч була пізнавальною та корисною. Учасники активно обговорювали низку професійних питань, отримали чимало цікавих ідей, які будуть корисними для роботи.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...