вівторок, 28 травня 2024 р.

Підбито підсумки циклу тренінгових занять "Освітній центр медіаграмотності"

 Впродовж навчального року Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено цикл тренінгових занять "Освітній центр медіаграмотності". Стати учасниками курсу могли всі охочі освітяни. 

По завершенню курсу сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 14 освітян.

Нагадуємо, що під час трьох занять розглядалися теми "Інформування та пропаганда", "Фейки та маніпуляції", "Мова ворожнечі". 


понеділок, 20 травня 2024 р.

Воркшоп для гейткіперів закладів освіти Решетилівської ТГ: "Профілактика суїцидів у громадах"

 Наша країна зараз перебуває в досить не стабільних умовах, адже війна змінила життя кожного українця. Багато хто зіштовхнувся із проблемами різної складності, особистими протиріччями та непередбачуваними ситуаціями. Знаходячись у постійній напрузі, особливо важливо дбати про себе, та вміти надавати необхідну допомогу іншим. Надто, якщо це стосується кризових станів, де найперша допомога чи підтримка на початкових етапах грає ключову роль. 

Сьогодні, 21 травня 2024 року, у відділі освіти у співпраці із Центром професійного розвитку педагогічних працівників відбувся воркшоп для гейткіперів закладів освіти Решетилівської ТГ на тему: "Профілактика суїцидів у громадах", який провела гейткіпер, тренер, практичний психолог ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Юлія Полонська.


пʼятниця, 17 травня 2024 р.

Навчаємо і вчимося разом: творча зустріч учителів музичного мистецтва

 17 травня відбулася  змістовна зустріч професійної спільноти учителів музичного мистецтва, яка складалася з двох частин: теоретичної та практичної.


середа, 15 травня 2024 р.

Розвиток м'яких навичок: знайомство з СЕЕН


15 травня 2024 року у тренінговій залі Відділу освіти відбувся тренінг для учителів основ здоров'я "Розвиток м'яких навичок: знайомство з СЕЕН". Захід організували з метою підвищення кваліфікації педагогів та ознайомлення їх з сучасними методиками розвитку м’яких навичок в учнів.


вівторок, 7 травня 2024 р.

Вихователі ЗДО громади пройшли тренінг з підтримки ментального здоров'я

 Відновлення себе - як це? Насправді відповідь на питання можна знайти у простих речах. Це вміння концентрувати увагу поза роботою, цікаве спілкування, візуалізація навколишнього світу, здатність ловити мить, проживати життя в моменті, подорожувати, помічати приємні дрібниці, берегти своє психічне здоров'я.

Як не піддатися вигоранню та знайти свій орієнтир самодопомоги говорили у дружній атмосфері під час тренінгу "Розвиток навичок самозарадності: психосоціальна підтримка в умовах кризи", який проводила для вихователів закладів дошкільної освіти практичний психолог ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Юлія Полонська.


Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...