четвер, 6 квітня 2023 р.

Англійська мова в сучасному світі: ключ до успіху

            5 квітня 2023 року в ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника» відбулася зустріч професійної спільноти учителів англійської мови. Учасники  обговорили актуальні теми та поділилися своїм досвідом роботи.


Катерина Андріївна Гонтаренко, учитель англійської мови Демидівського ЗЗСО І-III ступенів, розповіла про використання штучного інтелекту на уроках англійської мови. Вона поділилася своїм досвідом використання онлайн-ресурсів та інтерактивних технологій, які значно полегшують навчання та дозволяють зробити його таким,  що захоплює.

Людмила Миколаївна Бережна, учитель англійської мови ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника» поділилася досвідом навчання з курсу “Гейміфікація і “тематичний клас” на уроках англійської мови” та матеріалами з теми.

Юлія Борисівна Григоренко, учитель англійської мови цього ж закладу, розповіла про можливість участі закладів освіти в англомовних проєктах. Вона наголосила на важливості таких проєктів для розвитку мовної компетенції учнів та підвищення мотивації до вивчення іноземної мови.

Світлана Василівна Ткаченко, учитель англійської мови Решетилівської філії І ступеня ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника», висвітлила тему використання сучасних методів у навчанні учнів на уроках іноземної мови в умовах НУШ. Вона провела для педагогів інтерактивні вправи, які забезпечують  взаємодію між учнями та  підвищують  якість навчання.


Під час дискусії, учасники зустрічі обговорили проблеми, з якими стикаються вчителі англійської мови в процесі навчання, та пошуки шляхів їх вирішення. Особлива увага була приділена підвищенню мотивації учнів до вивчення іноземної мови, створенню сприятливої атмосфери на уроках та використанню сучасних методів навчання.

Зустріч професійної спільноти учителів англійської мови була дуже продуктивною та корисною, оскільки дозволила учасникам обмінятися досвідом та ідеями. Вчительська спільнота продовжуватиме активно працювати над покращенням якості навчання англійської мови в школах та допомагати учням досягати високих результатів у вивченні мови.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...