понеділок, 20 лютого 2023 р.

Вибір сучасного підручника: думки освітян громади

         20 лютого 2023 року в онлайн-форматі відбулася зустріч учасників професійної спільноти вчителів початкових класів. Захід був ініційований та проведений Центром  професійного розвитку педагогічних працівників Решетилівської міської ради.



Головною метою онлайнового зібрання став  аналіз запропонованих електронних варіантів підручників та посібників, оприлюднених на сайті Інституту модернізації змісту освіти, для загального обговорення та вибору учителями майбутніх перших класів.

Своїм досвідом роботи з підручниками різних авторів поділилися координатор професійної спільноти вчителів початкових класів Лариса Деркач та її колеги з Решетилівської філії І ступеня ОЗ “Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника”. Учителі початкових класів з інших закладів освіти громади висловили власні бачення структури та особливостей використання підручників тих чи інших авторів, звернули увагу на плюси та мінуси їх використання в роботі.




Маючи повну академічну свободу, кожен з педагогів може зробити свідомий вибір, щоб навчальні посібники  були  якісними, сучасними, цікавими та доступними засобами організації освітнього процесу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...