четвер, 8 грудня 2022 р.

Онлайнова зустріч учасників професійної спільноти вчителів української мови та літератури

 7 грудня 2022 року Центром професійного  розвитку педагогічних працівників було організовано онлайнову зустріч  учасників професійної спільноти вчителів української мови та літератури. 

Зустріч відбулася у період відзначення 300-річчя Григорія Сковороди, тому тема його життя та творчості була наскрізною протягом усього вебінару.

Після організаційної частини, Ірина Непийпа, учитель Глибокобалківського ЗЗСО І – ІІ ст., координатор професійної спільноти, розповіла про впровадження нового формату роботи з здобувачами освіти через застосування інноваційних інструментів під час перебування в укритті а також презентувала навчально – методичний посібник «Збірник вправ з досвіду роботи керівників гуртків гуманітарного напрямку».

Через технічні проблеми не змогла долучитися наживо, проте поділилася змістовними відеоматеріалами щодо підготовки та участі представників закладу у конкурсі імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями» Алла Дроботенко, учитель Кукобівського ЗЗСО І – ІІ ст.

Змістовною та корисною також став виступ Ганни Коляки, вчительки Федіївського ЗЗСО І – ІІ ст., яка поділилася досвідом організації та проведення мовно-літературних конкурсів під час змішаного навчання

Поміж розгляду робочих питань, освітяни мали змогу долучитися до “хвилинок активності”,  - застосування інтерактивних онлайнових інструментів на уроках  мови та літератури в умовах дистанційної/змішаної форми роботи.


Варто зазначити, що матеріали та відеозапис зустрічі буде доступний у Google класі професійної спільноти для використання.

Учасникам зустрічі вдалося попрацювати плідно та змістовно. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...