вівторок, 18 жовтня 2022 р.

Нарада заступників директорів ЗЗСО громади

 

18 жовтня 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників , спільно з Відділом освіти Решетилівської  міської ради було проведено онлайн нараду  для заступників директорів шкіл громади.

Вікторія Пащенко, директор ЦПРПП, детально  ознайомила колег з особливостями організації змішаного навчання в закладах, наголосила на тому, що в період воєнного стану необхідно бути гнучкими у прийнятті рішень  і миттєво реагувати на ситуації, що складаються. Також було проаналізовано організацію дистанційного навчання в закладах. Вікторія Миколаївна вказала на ключові моменти щодо використання цифрових інструментів, дала поради щодо вдосконалення і змотивувала на подальшу роботу. Поділилася своїм досвідом  використання онлайн-платформ  і Ірина Бондаренко , заступник директора Покровського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Ігор Коваленко, консультант ЦПРПП  проанонсував  серію освітніх онлайн зустрічей  по обміну досвідом «Учитель учителю», що відбудуться на початку листопада.

Підсумовуючи всі розглянуті запитання, Алла Костогриз, начальник відділу освіти звернула увагу на нагальні проблеми, що виникають в реаліях сьогодення,  їх вирішення в кожному окремому закладі адміністрацією. Педагоги мали можливість задати питання по тих напрямках, що найбільш актуальні та спільно обговорити вихід з ситуації.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...