середа, 14 вересня 2022 р.

Віртуальна майстерня заступників ЗЗСО громади

     У середу, 14 вересня відділом освіти спільно з центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено онлайн-зустріч "Організація дистанційного навчання: проблеми та шляхи їх вирішення"




    На початку наради начальник відділу освіти Алла Костогриз зосередила увагу на нагальних питаннях функціонування закладів, проаналізувала результати дослідження служби якості освіти щодо проблемних питань проведення дистанційного навчання у освітніх закладах. Було виокремлено основні напрямки роботи для ефективної діяльності, співпраці  адміністрації, педагогів, здобувачів освіти та їх батьків.






   Консультант ЦПРПП Ігор Коваленко зупинився детально на організації синхронного та асинхронного навчання, особливостях роботи учителів на платформі Google клас. Досвідом діяльності закладу з викристанням технологій дистанційного навчання , поділилася заступник директора з навчально-виховної роботи ОЗ “Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника” Юлія Григоренко. За словами Юлії Борисівни, якісне дистанційне навчання можливе, якщо дійсно цього захотіти і прикласти максимум зусиль.

    Пам'ятаємо, що освіта - справа успішного майбутнього країни і ми працюємо заради цього разом!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...