вівторок, 27 серпня 2024 р.

Професійні діалоги: готуємося до нового навчального року

 Продовжуємо готуватися до нового навчального року разом. 27 серпня відбулися професійні діалоги із заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти громади. 



Під час онлайн-зустрічі директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко обговорила із освітянами основні організаційні питання, а також ознайомила із ключовими напрямками співдії педагогів і ЦПРПП. Зокрема, це реалізація вже існуючих проєктів:  

  • Ефективний лідер: сучасність та перспектива
  • Професійні спільноти як цінний ресурс для підтримки освітян
  • Цифровий хаб професійного розвитку
  • НУШ: перезавантаження освіти
  • Освітній центр медіаграмотності
  • Інклюзивна освіта: нові виклики та можливості.

Крім того, освітяни отримали інформацію щодо конкурсу “Учитель року”, заявки на який прийматимуться з 23 вересня по 14 жовтня. Подаватися на конкурс цьогоріч можуть вчителі зарубіжної літератури, історії, хімії, технологій/трудового навчання. 

Серед іншого учасники зустрічі отримали від спеціалістів відділу роз'яснення, які стосувалися сімейної форми навчання та курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Джерело: https://resh-osvita.gov.ua/news/1724830417/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...