четвер, 2 листопада 2023 р.

Продовжується підготовка до написання та захисту науково-дослідницьких робіт МАН

 Створення сприятливого підгрунтя для розвитку наукової-дослідницької діяльності на базі закладів загальної середньої освіти - є одним із пріоритетних напрямків роботи сучасної української школи. Насамперед це стосується підтримки тих учнів, які володіють потенціалом до високих досягнень, цілеспрямовано йдуть до мети та готові до нових викликів. 

Так, 2 листопада відділом освіти спільно із ЦПРПП було проведено друге засідання освітнього кластеру "МАН: навчаємось та навчаємо" для заступників директорів ЗЗСО та педагогів-керівників. 


Під час зустрічі директор ЦПРПП Вікторія Пащенко зазначила важливість написання наукової роботи, а також акцентувала увагу на ролі заступників та всього педагогічного колективу під час проведення дослідження. Перш за все, це діяльність, в якій має бути зацікавлений увесь заклад. 

Покроково на етапах написання та вимогах щодо захисту наукових робіт зупинилася методист Решетилівського БДЮТ Наталія Вітер. Не менш важливою є і сама підготовча робота до проведення міського етапу, який відбудеться в грудні цього року. Учні мають бути готовими до публічного виступу, постерного захисту, чітко та впевнено володіти часом, який відведено на захист роботи.



До зустрічі онлайново доєдналася завідувач методичного відділу Полтавської обласної МАН Наталія Салюк, яка спілкувалася із присутніми у форматі "питання-відповідь". Вона наголосила на ключових змінах у науково-дослідницькій сфері та висловила сподівання на плідну співпрацю.


Джерело: https://resh-osvita.gov.ua/news/1698923937/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійні спільноти: єднання заради успіху!

  14 червня  відбулася підсумкова зустріч координаторів професійних спільнот організована Центром професійного розвитку педагогічних працівн...