пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Фінішувала робота освітянської діалогової платформи "Акценти 2023-2024 н.р."

         З 5 по 14 вересня 2023 року продовжилася робота діалогової платформи "Акценти 2023-2024 н.р."  Протягом цього періоду було проведено ряд подій та сесій, спрямованих на підтримку та розвиток професійних спільнот педагогічних працівників. У рамках програми роботи платформи відбулися діалогові сесії, на яких учасники з різних напрямків обговорювали актуальні питання та обмінювалися цінними думками та досвідом. 


Кожна із професійних спільнот  розглянули основні методичні рекомендації МОН та ПАНО ім. М.В.Остроградського щодо роботи у новому навчальному році, особливості організації інклюзивної освіти для дітей з особливими освітніми потребами, питання забезпечення безпечного освітнього середовища. 

Асистенти вихователів та вчителів мали можливість обговорити важливі аспекти своєї роботи: ведення робочої документації, заповнення індивідуальної програми розвитку, умови співпраці з інклюзивно-ресурсним центром. 



 Також відбувся практичний інтенсив для директорів дошкільних закладів "Як вдало розпочати навчальний рік?", де керівники мали змогу отримати корисні поради та рекомендації щодо роботи.




Відповідальні за виховну роботу у закладах розглянули питання організації та планування діяльності, зупинилися на найбільш актуальних моментах. 

 Вихователі дошкільних закладів обговорили питання організації освітнього процесу в різних формах та способи подолання освітніх втрат, партнерства з батьками або законними представниками дітей.

Працівники психологічної служби обмінялися досвідом участі у різноманітних проєктах, які допомагають забезпечити психологічну підтримку дітей та дорослих в умовах воєнного стану.




Робота освітянської діалогової платформи сприяла обміну досвідом, наданню корисних порад перед початком навчального року.

 Бажаємо всім успіхів та продовжуємо активно співпрацювати для покращення якості освіти в нашій громаді!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...