пʼятниця, 18 серпня 2023 р.

Учителі математики - активні учасники каскаду математичних тренінгів

        З 14 по 18 серпня  2023 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано онлайнові заняття в рамках ІІ етапу каскаду математичних тренінгів. Варто зазначити, що дані навчання проводяться вже четвертий рік.


І етап відбувся у червні та передбачав навчання тренерів, які  ділилися досвідом на рівні громади. Від Решетилівщини це:  Мовчан Тамара Василівна - координатор професійної спільноти учителів математики, Байбуза Ірина Сергіївна - педагоги ОЗ “Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника” та Гнида Віталій Васильович - учитель математики Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.


Тренінги проходили в онлайн режимі. Освітяни  розглянули способи розв’язування задач на подільність, методи знаходження коренів рівнянь в цілих числах та задач, що приводять до таких рівнянь; навчилися створювати інтерактивні плакати,  віртуальні екскурсії, відеоролики у програмі  Power Point; звернули увагу на підбір та розв’язування задач з комбінаторики.

За умови успішного проходження вихідного тестування та виконання практичних завдань педагоги отримають  сертифікат про підвищення фахового рівня.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...