четвер, 20 квітня 2023 р.

Учителі біології відкривають світ природи: екскурсія до екопарку Ковалівка

20 квітня 2023 року відбулася поїздка учителів біології закладів освіти громади в екопарк Ковалівка.


Педагоги  мали змогу спостерігати за різноманітними видами птахів, звірів, плазунів,  які мешкають у парку, дізнатися про особливості їх життя. Вони мали можливість насолодитися особливостями представленої екосистеми, отримати позитивні емоції під час спостереження за поведінкою тварин.



Колеги обговорили можливості використання таких екопарків у освітньому процесі задля формування екологічної  свідомості учнів.

Під час екскурсії освітяни долучилися до благодійної акції по збору гуманітарної допомоги у вигляді кормів для тварин. Варто зазначити, що велика кількість “жителів” була перевезена з “Фельдман екопарку” м. Харкова та потребують особливого догляду та уваги.





Отримані враження педагоги візуалізують на спільній онлайновій дошці, де розмістять цікаві світлини та корисну інформацію про вподобаних тварин: https://padlet.com/reshcprpp20222/padlet-jyo8ediyxb87nmu2

Поїздка стала чудовою нагодою поєднати  приємне з корисним.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Навчаємо і вчимося разом: творча зустріч учителів музичного мистецтва

  17 травня відбулася  змістовна зустріч професійної спільноти учителів музичного мистецтва , яка складалася з двох частин: теоретичної та ...