пʼятниця, 10 березня 2023 р.

Цифрова трансформація закладів освіти

             На зустрічі директорів ЗЗСО з теми "Цифрова трансформація закладів освіти", яка відбулася 10 березня, організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників, було обговорено важливі питання щодо застосування сучасних цифрових технологій у професійній діяльності. Варто зазначити, що це черговий етап навчання у “Школі ефективного управління”.



Зустріч відбулася у залі засідань відділу освіти та розпочалася з робочої наради, яку провела начальник відділу Алла Костогриз. Спільно було обговорено чимало важливих та актуальних питань.


Друга частина зібрання  - практичний тренінг з використанням персональних комп'ютерів, на якому директори мали змогу освоїти цифрові ресурси Google та їх застосування  у своїй діяльності. Отримані знання та практичні навички будуть корисні для роботи керівників закладів освіти, особливо в умовах змішаного чи дистанційного навчання, коли використання цифрових технологій є необхідним для забезпечення ефективного освітнього  процесу.



Отримані знання та навички стануть невід'ємною частиною професійного розвитку директорів та допоможуть їм стати більш компетентними в цифровій сфері, що буде корисно не тільки для їх особистого розвитку, а й для ефективного управління закладом  освіти.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

  Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творч...