середа, 4 вересня 2024 р.

Нарада з директорами ЗДО: впевнений початок навчального року у дошкіллі

 Дошкільна освіта є важливим етапом становлення кожної дитини. Вона готує до школи, формує особистість, розвиває соціальні навички та творчі здібності. На сьогодні перед дошкіллям стоять нові завдання і виклики, з якими потрібно впоратися, не забуваючи про головну мету - якісне виховання майбутнього покоління. Про це говорила начальник відділу освіти Алла Костогриз на нараді директорів ЗДО, яка відбулася у вівторок, 3 вересня.



На початку зустрічі присутні привітали Сніжану Біленко, директорку новоствореного ЗДО "Соняшник", побажали їй успіхів та реалізації сміливих ідей у дошкіллі.


Крім того, під час наради обговорили роботу із внутрішньо-переміщеними особами. Враховуючи те, що Решетилівська громада продовжує приймати родини ВПО, є потреба не лише у швидкому зарахуванні дітей до ЗДО, але й у загальній підтримці таких родин, їхній адаптації до нового місця проживання та інтеграції до громади. Така співпраця має бути налагодженою та ефективною.



Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко визначила ключові напрямками взаємодії із ЦПРПП на  навчальний рік. Директор Інклюзивно-ресурсного центру Аліна Корячка проінформувала про  оперативну комунікацію та  вироблення спільних підходів до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Працюємо й надалі над підвищенням кваліфікації педагогічних кадрів, дбаємо про підростаюче покоління і віримо в спільну Перемогу!

Джерело:https://resh-osvita.gov.ua/news/1725438744/

Немає коментарів:

Дописати коментар