середа, 18 січня 2023 р.

На шляху до якісного дошкілля

 18 січня 2023 року  відбувся  вебінар «На шляху до якісного дошкілля», з метою обговорення та аналізу результатів  дослідження оцінки якості освітнього процесу в ЗДО за методикою ECERS-3 в Решетилівській громаді. 

Участь  взяли  педагогічні працівники закладів дошкільної освіти.   На початку вебінару присутні обговорили методичні рекомендації щодо впровадження професійного стандарту “Вихователь закладу дошкільної освіти” та провели самооцінку особистих  професійних компетентностей, використовуючи можливості онлайнової дошки “Padlet”. Важливо, що більшість вихователів вважають, що необхідно працювати над удосконаленням власного фахового рівня.

Наступним етапом роботи стало спільне обговорення та аналіз раніше вивчених компонентів  за шістьма напрямками дослідження: простір і вмеблювання,  повсякденні практики особистого догляду, мовлення та грамотність,  види навчально – пізнавальної діяльності, взаємодія, структурування програми.

Результатом зустрічі стало узагальнення напрацювань педагогів та усунення недоліків у роботі дошкільних закладів за методикою ECERS-3.


Маєте можливість переглянути запис вебінару:


Немає коментарів:

Дописати коментар