вівторок, 10 січня 2023 р.

Професійний стандарт учителя ЗЗСО. Індивідуальна траєкторія розвитку в професії

         


    10 січня 2023 року, Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано тренінг “Професійний стандарт учителя ЗЗСО. Індивідуальна траєкторія розвитку в професії”  для заступників директорів з навчально-виховної роботи.  Проводила зустріч Ірина Платко, завідуюча Потічанської філії І-ІІ ступенів ОЗ “Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника”  (в рамках курсу від тренінгового центру Освіторії). Ця зустріч стала логічним  продовженням циклу тренінгів, які почалися восени минулого року. 



Присутні на зустрічі обговорили плани та реалізацію впровадження концепції Нової української школи в початковій та базовій середній ланці, основні професійні компетентності педагогів  за новим профстандартом та шляхи їх формування і вдосконалення. Цікавим елементом заняття стала можливість освітян спробувати себе в ролі учасників дебатів та в такій формі обговорити, проаналізувати усі переваги та недоліки впровадження НУШ в базовій середній освіті.  Особлива увага зверталася на необхідності наступності та логічному продовженні використання інструментів та методів роботи із здобувачами освіти, які є ключовими та базовими ще з початкової школи. 



Отримані знання та вміння, здобуті під час проведення тренінгу, освітяни  зможуть використовувати для вдосконалення власної  професійної діяльності та фахового зростання і поділитися з колегами у закладах, заради успішної роботи з дітьми. 






Немає коментарів:

Дописати коментар