вівторок, 30 серпня 2022 р.

Сучасні підходи. Прогресивні ідеї. Виклики та перспективи

 

Відділом освіти та  Центром  професійного розвитку педагогічних працівників Решетилівської міської ради з 25 по 31 серпня 2022 року  для  педагогів  громади було проведено освітній івент напередодні нового навчального року.

Основна мета  мотиваційних зустрічей: сприяти згуртуванню педагогічної спільноти, проаналізувати навчальні матеріали, удосконалити фахові компетентності,  розглянути питання готовності до викликів та перспектив нового навчального року, поділитися досвідом, що сприятиме професійному зростанню та ефективній роботі при організації  освітнього процесу. 



Керівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти, маючи можливість нарешті зібратися разом, працювали над  основними питаннями щодо початку навчального року, безпечного та комфортного середовища для всіх учасників освітнього процесу, обговорили першочергові завдання та шляхи їх вирішення, що постають в умовах воєнного стану. В рамках  цих зустрічей була проведена благодійна  акція  «Маленьке серце – великій перемозі!», де кожен охочий міг придбати дитячі вироби. Виручені кошти, а це 2315 грн, було передано земляку О.С.Лобасу, що служить у лавах ЗСУ.














Для педагогів громади організована робота онлайн в професійних спільнотах. Вчителі разом з координаторами  проаналізували методичні рекомендації МОН України, ПАНО ім.М.В.Остроградського щодо початку 2022-2023 н.р.,  спільно шукали оптимальні шляхи   організації діяльності за різними формами навчання, розглянули особливості впровадження реформи НУШ у п’ятих класах. 



Розвиваємо освіту, піклуємося про безпеку дітей – тримаємо освітній фронт і впевнено рухаємося далі! Все буде Україна!





Немає коментарів:

Дописати коментар