четвер, 29 серпня 2024 р.

“Освіта рухає світ-2024”: відбулося розширене засідання колегії відділу освіти

 29 серпня 2024 року відбулося розширене засідання колегії “Освіта рухає світ-2024”. Перед початком роботи присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників та захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Керівники закладів освіти та члени колегії також долучилися до акції-пам'яті “Сонях”. 

вівторок, 27 серпня 2024 р.

Професійні діалоги: готуємося до нового навчального року

 Продовжуємо готуватися до нового навчального року разом. 27 серпня відбулися професійні діалоги із заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти громади. 


пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Професійні діалоги: об’єднуємося заради успіху

 22 серпня 2024 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників провів онлайнову зустріч координаторів професійних спільнот


Впевнено у новий навчальний рік: професійний тренінг для класних керівників

 23 серпня 2024 року відбувся професійний тренінг для класних керівників 5-х класів та новопризначених класних керівників. Основною метою заходу було забезпечити учасників необхідними знаннями та навичками для ефективної роботи в новому навчальному році.


вівторок, 20 серпня 2024 р.

Наздоженемо: долаємо освітні втрати

 Освітяни Решетилівської громади на старті до нового навчального року. Для успішного планування роботи важливим є завдання виявити та подолати освітні втрати. На сьогодні це одна із проблем, яка потребує вирішення, оскільки вони негативно впливають на майбутні можливості та розвиток здобувачів освіти. 

З 19 по 21 серпня у рамках масштабного проєкту “Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат” за ініціатив Громадської спілки “Освіторія”, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН) були проведені дводенні навчальні тренінги для вчителів української мови та літератури, а також природничих наук - хімії та біології.