вівторок, 23 квітня 2024 р.

Дошкілля сьогодні: важливі питання та шляхи їх вирішення

 Дошкільна освіта є початковою сходинкою на шляху до формування та становлення особистості. Разом із вихованням підростаючого покоління заклади дошкільної освіти мають тримати "руку на пульсі" та вчасно реагувати на виклики сьогодення. Це не лише безпека наших дітей, а й постійний пошук можливостей для розвитку та прогресивних змін.

Про це говорили 24 квітня у колі професійної спільноти директорів ЗДО, директорів ЗЗСО з дошкільним підрозділом. Тема зустрічі, яка проходила у Решетилівському ЗДО "Ромашка": "Дошкілля: крок до успіху в проєктах та конкурсах"

пʼятниця, 19 квітня 2024 р.

Тренінг для учителів початкових класів "НУШ: відповідаємо на виклики"

 Не зважаючи на примхливу погоду за вікном, по-справжньому тепла та затишна атмосфера панувала 19 квітня у відділі освіти, де проходив тренінг для учителів початкових класів "НУШ: відповідаємо на виклики". Тренерами заходу виступили начальник відділу освіти Алла Костогриз, директор ЦПРПП Вікторія Пащенко та заступник завідувача Решетилівської філії І ступеню, координатор професійної спільноти вчителів початкових класів Лариса Деркач.

понеділок, 8 квітня 2024 р.

Тренінг з психологічної стійкості для асистентів учителів закладів освіти громади

 8 квітня 2024 року для асистентів учителів ЗЗСО Решетилівської громади в рамках проєкту "Зупинка: Я" проведено тренінг на тему: "Психологічна стійкість. Турбота про ментальне здоров'я". Проєкт впроваджує громадська організація "Центр психологічної допомоги "Конфіденс" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


понеділок, 1 квітня 2024 р.

"Математичний горизонт: вчора, сьогодні, завтра"

 У рамках масштабного проєкту "Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат" за ініціатив Громадської спілки "Освіторія", Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Полтавською академією неперервної освіти ім. М. В. Остроградського з метою вивчення стану розвитку математичної освіти Полтавської області: висвітлення поточного рівня математичної освіти, ідентифікації проблем та визначення перспектив розвитку, 29 березня було проведено тренінг за темою: "Математичний горизонт: Вчора, Сьогодні, Завтра".


"Всеукраїнська школа онлайн" - ефективний інструмент для подолання освітніх втрат

 "Всеукраїнська школа онлайн" на сьогодні є дієвим та ефективним інструментом для використання в роботі вчителів та учнів, адже питання подолання освітніх втрат не втрачає своєї актуальності. 28 березня про це у професійному колі говорили педагоги предмету "хімія".